KUNDEVURDERINGER

Hos Vangskov Biler A/S, er vi vilde med vores kunder og de er heldigvis også vilde med os, hvilket du kan læse mere om her.

Autobutler

Rigtig fin oplevelse. God og hurtig service
Thor K.

God, informativ service

Peter D.
Venlig og imødekommende. Rigtig fin service. Det tog dem 2 minutter til at finde fejlen 👍
Ahmet K.

Fik en god behandling og rimelig pris ift det udførte arbejde – kan sagtens anbefale Vagnskov automobiler😏 Eneste minus var lånebilen som var uden aircon i denne sommer varme.

Claus D.

Jeg var lidt forsinket med min accept af tilbud, men alligevel var Vangskov fleksible med en aftale. Deres arbejde blev udført til fuld tilfredshed, og jeg kan klart anbefale dem. Så skader det heller ikke, at det blev billigere end det fremsendte tilbud.

Henrik S.
Læs flere udtagelser fra autobutler her

Trustpilot

Jeg fik lavet service med alt muligt extra, bremsevæskeskift og autogear olie skift. God og hurtig service, glad man altså mekanikeren og varmt kaffe. Super 🙂

Thor

Det kan næsten ikke gøres bedre. Fik en tid presset ind, samme dag som jeg kontaktede dem. Bil fejlsøgt, skaffet reservedele og lavede bilen. Det hele klaret på omkring 3 timer. Super service af kompetent og venlig mekaniker.

Peter C.
Venlig og kompetent vejledning og hurtig udførelse af reparation. Hermed varmt anbefalet.
Martin J.

Prøvede bilen fredag, kørte den rundt i omkring 1 times tid, og skrev under på slutseddel. Aftalte afhentning om sødagen og her stod bilen klar. efter der var kommer plader på bilen tjekkede jeg den for rest gæld. Der stod rest gæld registreret i bilen, ringede til Thomas som selvfølgelig bekræftede at det var der ikke. Man er altid lidt nervøs når der står gæld i en bil man lige havde købt, men Thomas holdte sit ord og to dage efter var den ikke længere registreret på bilen. Kan klart anbefale Vangskov Automobiler hvis man mangler en bil.

Christian K.

Verdens bedste mekanikkere, verdens bedste sælgere, verdens bedste service, verdens bedste firma.

Oliver T.
Læs flere udtagelser fra Trustpilot her

Facebook

Kundevenlig og god service

Per S.

Fantastisk og venlig service, vil anbefale alle og kigge forbi.

Claudi F.

Super service. Rigtig god kunde håndtering.
God ideer og respekt. Man får 360 på bilen.

Humayun K.

Helt fantastisk sted at handle bil, og Thomas er yderst professionel og meget serviceminded. Og efter at man er kommet hjem med bilen opdager man at de også har monteret park one (automatisk parkerings ur) inden levering, meget meget flot service. Tusind tak for god service Thomas.

Jesper V.

Købte min bil i februar 2016 og har været yderst tilfreds med både bilen som var den billigste på markedet og de søde mennesker der arbejder der. Vil klart anbefale dem 🙂

Diana N.
Læs flere udtagelser fra Facebook her

Google

Ingen ubehagelige overraskelser her. Altid en fornøjelse både at handle med, og få udført rep. hos Vangskov.
Peter H.

En helt igennem fantastisk oplevelse at købe bil hos Vangskov Auto (Thomas). Jeg har sjældent fået en så god, behagelig og troværdig behandling, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger videre! Handlen blev gennemført gennem flere telefonsamtaler og mailkorrespondance, og jeg endte med at købe en Ford S-Max uden at have set bilen først…..- men jeg blev ikke skuffet! Bilen lever fuldt op til beskrivelsen og jeg er nu blevet ejet af en super lækker bil:-) Tusinde tak til Thomas for at få handlen til at lykkedes – jeg vender helst sikkert tilbage, når bilen engang skal udskiftes.

Anders K.

Hurtig diagnose og udskiftning af vinduesmekanisme i Honda civic. Tak

Ryszard Z.

Flinke mekanikere og god service

John O.

Rigtig god service

Flemmig T.
Læs flere udtagelser fra Google her