Hvad betyder engros biler?

En engros bil betyder, at bilen sælges uden reklamationsret eller garanti forpligtelser. For at dette er lovligt, skal bilen sælges til et gyldigt CVR.NR. På den måde bliver der handlet B2B og ikke direkte til forbrugeren, hvorfra man som erhvervsdrivende altid forpligtet til at sælge efter købelovens bestemmelser.

Det er ikke et krav, at bilen skal indregistreres til et CVR.NR., men blot at der kan sælges til et gyldigt CVR.NR. Du kan dermed købe en engros bil, hvis du blot kender en erhvervsdrivende med CVR.NR., som bilen kan fakturaers til. Den ansvarlige erhvervsdrivende skal naturligvis være inde over handlen med sin godkendelse.

Hvorfor sælger vi bilen til CVR.NR. uden garanti eller reklamationsret?

De biler, som vi vælger at sælge til CVR.NR, er biler som ligger uden for vores normale lagersegment, hvilket ofte er biler som er relativt nye med lavere kilometertal. Vores engros biler er dermed gerne biler, som vi har taget i bytte på en af vores andre salgsbiler. Bilerne har ofte kørt lidt mere end vores generelle lager og årgangene er noget ældre. Det betyder dog ikke på nogen måde at bilerne har fejl eller mangler. De biler vi vælger at sælge engros via vores hjemmeside, er biler som vi finder i ganske fin stand og giver en god oplevelse ved prøvekørsel. Alle andre biler, bliver solgt videre til henholdsvis andre opkøbere, skrot, export mv.

Du har dermed blot muligheden for at købe en god og fornuftig engrosbil hos os, til en langt lavere markedspris. Vi tager også gerne biler i bytte på engroshandler.

Med venlig hilsen

Vangskov Biler A/S