Historie

Vangskov Biler A/S blev stiftet i 2012 af indehaver Thomas Krogh Vangskov.

Mit navn er Thomas Krogh Vangskov og jeg er indehaver af Vangskov Biler A/S. Privat er jeg gift med Charlotte og sammen har vi 3 dejlige børn.

Jeg er oprindelig uddannet automekaniker i perioden 2000-2004 og siden hen teknisk mekaniker/autoelektriker indenfor General Motor (GM), som består af flere forskellige brands (bilmærker).

Efter mange år på gulvet som automekaniker, besluttede jeg sidst i 2012, at det var ved at være tid til at få min egen forretning, hvilket har været min helt store drøm, lige siden jeg stod i lære.

I april 2013 fandt jeg og overtog lokationen på Hold-An vej 85, hvorfra jeg startede alene med både at sælge og reparere bilerne. Dengang var varelageret noget mindre og af ældre dato, end det er i dag. Hurtigt voksede firmaet og der blev anset flere dygtige og kompetente medarbejdere. Jeg selv, kom derfor ud af mit sædvanlige arbejdstøj og indtog udelukkende pladsen som sælger, hvorfra dette også har taget mere og mere fart.

I dag tæller firmaet 5 ansatte og er stadig i rivende udvikling. Det vil derfor snart være nødvendigt med mere plads og nye rammer, for stadig at kunne videreudvikle Vangskov Biler A/S

Nøgleordene er ”Tillid – Kvalitet & Vision”, hvilket vi arbejder målrettet på at kunne leve op til. Vi en stabel af glade medarbejdere, hvilket smitter af på vores kunder. Vi indeholder også en god position humor, hvilket gør hverdagen markant sjovere.

Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse og kan se og mærke, at vi brænder for det vi laver og står op til hver dag.

For mig er der ikke bare tale om et arbejde, men mit fjerde barn og en livsstil, som kan være svær at forstå for mange. Hos Vangskov Biler A/S er du ALTID velkommen.

Vi glæder os til at tage imod dig.