Find biler

Læs mere om de biler vi har til salg, samt se vores udvalg

klik her

Værksted

Vi er klar til at modtage dig både som privat og erhvervskunde.

klik her

Sælg din bil

Hos Vangskov Biler er vi altid behjælpelige med at købe din ”gamle” bil.

klik her

bilforhandler & Autoværksted i Glostrup

Velkommen til

Vangskov Biler A/S

Hos Vangskov Biler A/S, har flere af vores medarbejdere mere end 20 års erfaring bag sig i branchen, hvilket tilsammen giver mere end 40 års erfaring. Vi kan derfor tilbyde dig som kunde den helt rigtige og faglige korrekte rådgivning, uanset om du er kunde på vores autoværksted i Glostrup , eller kunde hos vores bilforhandler i Glostrup.

Vi bestræber os efter at være blandt de absolutte bedste i branchen og vi går derfor ikke på kompromis med vores arbejdsopgaver, som vi bliver stillet overfor.

Vi udfører vores arbejde med stolthed og perfektion. Vi tilpasser os naturligvis altid vores kunders behov og ønsker for at finde lige netop den løsning, som passer bedst til den enkelte kunde. Dette gælder både vores afdeling i Glostrup.

Vi har den helt rigtige moral og vilje til at kunne levere varen og ydelsen til topkarakter.

Hos os er du meget velkommen og vi vil være klar til at modtage dig, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Vores humor er i top, hvilket smitter af på vores kunder. Du er altid velkommen komme forbi i Glostrup

Vi glæder os meget til at tage imod dig.

Automester E+ i Glostrup

Vi reparerer og servicere alle biler i både Glostrup . Om det er din ældre VW, eller din spritnye Mercedes, Audi eller BMW, tager vi med glæde imod den. Du kan være sikker på at din bil er i trygge hænder hos.

Bemærk at ved reparation og service hos os bibeholdes bilens eventuelle fabriksgaranti. Vi arbejder nemlig på lige vilkår med mærkeværkstederne, forskellen er bare – vi er billigere.

Vi tilbyder en lang række ydelser, som du ikke finder hos det mindre autoværksted. Vores automekanikere har altid det nyeste og mest moderne udstyr til rådighed, og bliver løbende uddannet til at mestre de nyeste og bedste tekniker til at service eller reparere din bil.

Derudover er vi også medlem af Automester E+, som betyder at vi er et certificeret elbilværksted. Vi har vundet 5 stjerner som topværksted hos Autobutler.dk de seneste 5 år.

Vi tilbyder med korte ord, alt i autoreparationer, plade og forsikringsskader. Vi er dit lokale automester værksted, og vi sørger for at leve op til dine forventninger.

Vi har eget autoværksted i Glostrup samt pladeværksted, som rummer alt i moderne udstyr til den moderne vognpark. Vi er Automester i Glostrup . Vores værksted er uden tvivl blandt branchens absolutte bedste med det nyeste udstyr og de nyeste teknikker.

Hos os tilbyder vi en lang række ydelser og kan servicere eller reparere din fuldstændig på lige vilkår som mærkeværkstederne – Bare billigere.

Vi bruger altid den nyeste teknologi, og du vil altid bibeholde din bils eventuelle fabriksgaranti ved servicering hos os, uanset mærke og model.

Bilforhandler i Glostrup

Vi både køber din ældre bil og sælger dig din kommende nye lækre bil. Om du ønsker at bytte, sælge eller købe, står vi altid klar til at give dig et godt tilbud – både i Glostrup .

Derudover er vores spritnye autoværksted i Glostrup åbnet, hvor du kan komme forbi og se på vores udvalg af biler – både til privat og erhverv.

Hvis du er på udkig efter en leasingaftale, engros bil, detail bil eller en udlejningsbil, hjælper vi dig også gerne. Vores sortiment er stort, og måske vi har en bil for dig.

Vi kan b.la. hjælpe med hjulskift, airconditions service, undervognsbehandling og meget mere.

Automester i Glostrup og Ballerup

Enkelt og lokalt

Kundeanmeldelser